Laat hier uw ervaringen achter

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
8 berichten.
Nikki Nikki uit Purmerend heeft geschreven op maart 22, 2021 om 2:52 pm
Als je 32 bent en ernstig ziek wordt, gaat je leven veranderen. En om om te gaan met die verandering en gedachten die daarbij komen kijken, heb ik via wij allemaal hulp gezocht bij Jacco. Al snel merkte ik dat hij je hoort. Hij denkt mee en vult aan waar nodig. Soms met 1 simpel zinnetje en soms wat diepgaander. Voor nu ben ik na 5 gesprekken even geholpen maar ik sluit niet uit dat ik hem in de toekomst vaker zal benaderen, mocht dit weer nodig zijn. Bedankt Jacco!
Desiree Desiree uit Purmerend heeft geschreven op juli 10, 2020 om 1:03 pm
genezen doe je niet alleen er zijn veel ondersteunende dingen gebeurtenissen en mensen die je daarbij helpen Dankjewel jacco voor je hulp in het dichterbij mezelf komen het was enerverend ?
Adri Frijters Adri Frijters uit Purmerend heeft geschreven op maart 21, 2020 om 10:18 am
In januari veranderde de situatie m.b.t. de ziekte van mijn vrouw drastisch (zij had longkanker, maar de tumoren waren naar haar hoofd gegaan) en we wisten vanaf dat moment, dat we in de laatste fase terecht zouden komen. Ondanks het feit, dat wij helaas al "ervaringsdeskundige" op het gebied van, hoe om te gaan met kanker (dit was tenslotte de derde keer), voelde ik nu duidelijk de behoefte om externe hulp te zoeken. Via mijn huisarts kreeg ik het adres van Jacco. De praatsessies met Jacco (twee voor en één na het overlijden van mijn vrouw) heb ik als zeer positief ervaren en hebben mij nog meer in mijn kracht gezet. Jacco heeft mij de handvaten gegeven om, ondanks de verschrikkelijke situatie waarin ik belandde, goed bij mijzelf te blijven. Hij heeft inzicht gegeven in de zaken, die ik op mijn pad tegenkwam en nog tegen zal komen. Daarvoor mijn dank. Gesprekken met iemand, die ook duidelijk vanuit zijn eigen praktijkervaringen, zijn voor mij erg lavend geweest. Adri
Piet Piet heeft geschreven op november 19, 2019 om 1:40 pm
Soms voel je dat je "iemand"nodig hebt om weer op te staan, zo kwam ik bij Jacco terecht. Hij heeft mij gefaciliteerd in het herstelproces vanuit een burn-out, gerelateerd aan kanker van mijzelf en anderen om mij heen. 2 wekelijkse sessies die mij stapsgewijs vanuit een diep dal van onzekerheden weer tot sterk in mijzelf geloven gebracht heeft. En ook belangrijk, geloof in een goede toekomst bijbracht. Goede gesprekken waarin Jacco mij bracht naar mijn eigen inhoudelijkheid, in mijn tempo en mijn mogelijkheden. Ik sta weer midden in de maatschappij. Jacco bedankt !!
Mieke Mieke uit Hoorn heeft geschreven op juli 28, 2019 om 2:29 pm
Begin 2018 is bij mij borstkanker geconstateerd en de rest van 2018 is opgegaan aan de behandeling ervan. Begin 2019 heb ik contact opgenomen met Jacco omdat ik een goede start wilde maken met het vervolg van mijn leven. Hij heeft mij geholpen met de balans opmaken en vertrouwen te vinden in mijzelf. Dat heeft hij op verschillende manieren gedaan, net waar op dat moment behoefte aan was en steeds mijn grenzen respecterend. Ik ben blij dat ik de stap heb genomen om contact met hem op te nemen en heb, met hulp van hem en in relatief korte tijd, weer een basis gelegd voor vertrouwen in de toekomst en in mijn eigen kracht. Dank!
Babs Dekker Babs Dekker uit Purmerend heeft geschreven op juli 12, 2019 om 8:15 am
Ben na een behandeling van een psycholoog, op zoek gegaan naar iemand die mij verder kon helpen. Zo ben ik terecht gekomen bij Jacco. Een plezierig mens, die ik direct vertrouwde. Hij bekijkt ook de holistische kant van een mens. Ik heb jaren geworsteld met angst en paniek over zeer uiteenlopende menselijke gevoelens, en was bijna ook zover dat ik dacht dat niemand mij nog handreikingen kon geven om te leren/kijken dat je jezelf kunt sturen. Maar je vriendje Echo is zo vertrouwd, dat hij je voortdurend als last op rug zit. Jacco heeft mij in 3 behandelingen laten voelen, inzien en het vertrouwen gegeven dat je gevoelens en je gedachten door soms onduidelijke zaken duidelijk worden en daarmee aan de slag te gaan heeft mij na 50 jaar een stuk verlicht van mijn angst en paniek en heb ik het nu voor een groot deel zelf in de hand.
Miriam Miriam uit Purmerend heeft geschreven op juni 3, 2019 om 9:28 am
Na mijn diagnose borstkanker, stond mijn leven even stil. Er is een Miriam voor en na de diagnose. Daar had ik in begin moeite mee om te accepteren. Ik zat met mezelf in de knoop. Ik ben via "Wij allemaal" bij Jacco terecht gekomen. Ik heb mezelf kunnen zijn. Voelde mij veilig. Veiligheid is voor mij heel belangrijk. Door de gesprekken met Jacco heb ik handvatten gekregen hoe met situaties en mensen om te gaan. Ik ben blij dat ik vrij snel na mijn operatie met Jacco in gesprek ben gegaan. Hierdoor heb ik meer rust in mezelf en kan ik werken aan mijn verdere herstel. Dank je wel Jacco. Miriam
Paula de groot Paula de groot heeft geschreven op maart 4, 2019 om 9:10 am
In een zware en moeilijke tijd van herstellen na mijn diagnose borstkanker en operaties kwam ik bij jou in de praktijk. Ik had direct het gevoel, dat je alles begreep en hoefde naar mijn idee niet veel uit te leggen. Dat was voor mij een heel vertrouwd en ontspannen gevoel. Door je werk als oncologische verpleegkundige en je specialisatie in het begeleiden van patiënten met kanker wist je precies welke hobbels ik moest nemen. Je wist precies waarover ik het had en wat mijn emoties waren. In het hele proces van af het accepteren , omgaan met mijn angsten over kanker, hoe anderen met mij omgingen tijdens mijn ziekte tot aan weer terug keren in de maatschappij heb jij mij super begeleid. Je hebt mij veel inzichten gegeven in mijn leven en mij veel meegegeven voor het leven. Dank je Jacco Liefs Paula