Gezondheid is de mogelijkheid om te kunnen reageren tegen ongezonde invloeden van buitenaf, zoals virussen, bacteriën. Ook familieleden kunnen ongezonde invloeden op ons uitoefenen, waar we, als we klein zijn, niet altijd tegen opgewassen zijn. Dit kan zorgen voor een disbalans in ons persoonlijke systeem waardoor ziekte de ruimte krijgt om zich te ontwikkelen en vaak pas klachten geeft op volwassen leeftijd. Door met een systemische blik in het gezin van herkomst te kijken via een familieopstelling, kan ontdekt worden waar de levensenergie stagneert om deze stroom weer de ruimte te kunnen geven.

Samen met mijn collega Cécile Schlangen van het Familiehuis in Amsterdam, zien wij veel mensen met fysieke klachten die gerelateerd zijn aan, vaak verborgen, familiedynamieken en hebben besloten onze kracht te bundelen in een workshop. Hierin gaan wij met het doen van verschillende oefeningen en een aantal opstellingen, een systemische blik werpen op ziekte en gezondheid. Voel jij er voor om dit een keer te onderzoeken en ben je klaar om een volgende stap te maken in je leven? Kom dan ook naar onze workshop Systemische kijk op Gezondheid & Ziekte op zaterdag 12 oktober van 10 tot 17 uur. 

Een wezenlijk deel van het helend potentieel ligt bij de persoon zelf, in diens vermogen om zelf verantwoordelijkheid  te nemen – Stephan Hausner  

Het adres is: Panamalaan 3a Amsterdam

Kosten inclusief btw: €145,-

Minmaal aantal deelnemers 8 en maximaal 16

Voor aanmelden klik op:  Inschrijving workshop Systemische Kijk op Gezondheid & Ziekte 12 oktober 2019